Til kveldsmat idag ble det:
Kyllingklubber, hvitløksloff og aioli
Klubbene er innkjøpt i stor og billig 5 kg,
greit å ha i frysen.
Marinerte de i hvitløksgrillolje (rest fra sommeren i fjor eller i år??)
terriyakisaus og rikelig barbecue saus.
(+ grillkryder når de stekte)
Så brukte jeg rester av lørdagens loff.
(jippi, fikk brukt rester)
Laget hvitløks smør og stekte de i ovnen på slutten med kyllingen.
Ble ikke grønnsaker gitt, men er jo kveldsmat…
Vi spiste jo fiskesuppe til middag.
(bare sånn at du vet det siden jeg liksom skal være litt sunn)
(tror jeg iallefall selv…)
Vi spiste loff og kylling med aioli,
(med masse basilikum i, hah)
Vinden uler og regnet pisker,
vi koser oss inne,
nå blir det «lurt av Karlsen»
Har ikke sett det før,
men gubben og guttene likte det forrige gang….
Ha en kjempelur kveld!!!
Perfekt kveldsmat.. 😉
Godt!
Namis, så herlig en kveldsmat. Vi spise middag så sent at vi ikke trenger kveldsmat, men som ettermiddagssnæcks kunne vi jo virkelig ha prøvd det.
Så flink du er til å bruke rester. Det prøver vi også stort sett.
Visdommen ligger inni oss, ikke i ordene 🙂 hohohhohoho, gjett om jeg er filosof på morran her da:)
hjelpmegselv::0)
Mmmm nam, nam. Elsker kylling og elsker aioli!! 🙂