Nærværsdag i Grieghallen.
En hel dag med foredrag og kulturellt påfyll.
For ikke snakke om MATEN.
Jeg elsker maten i Grieghallen.
Iallefall hvis den er som den pleier.
Baguetter med brie og spirer
(og nå kom jeg ikke på mere…. teflon hjernen kikket inn igjen!)
Idag blir det morgen kaffe med skillingsboller!
kaffe og frukt pause
En forfriskende lunsj!
Jeg tar med kamera og er klar.
Vi skal og ha foredrag av Marco Elsafadi,
det vet jeg er bra,
og så kommer Frode Grytten.
gleder meg veldig til å oppleve han.
Leser vekevridd spaltene hans i BT.
Og så er det jo fredag,
og om noen av foredragene er kjedelige,
skal jeg bruke tiden på planlegge dagens middag.
Tenkte litt på oste sufflè…..
har egentlig lyst på thai inspirert wok med nudler,
men tviler på resten av familien blir så glad da…
Teaterøvingen igår var gøy,
vi har en ny sketsj vi øver inn,
Dvergene ruse.
Og vi fikk virkelig prøvd oss på å være narkomane.
Litt øvelse så var vi der:)
Nå må jeg svinge meg rundt her.
Ha en nærværende fredag!
Synes du skal gå får Thai middagen. Asiatisk er best. Skikkelig smak. Ha en fin fredag.
En spennende dag! Kos deg masse 🙂
Mmm Ostesuffle fikk jeg lyst på 😉 har aldri vært i Grieg hallen..bør komme meg dit ser jeg..å spise 😉 hehe
Creativboligstyling.:Ja det bør du:) Men hvor de får maten ifra vet jeg ikke, er tilkjørt fra cateringfirma. Når en er på sånne jobb eventer er nemlig alt bedre enn tørre baguetter som vi pleide få før;) Litt mer stil her med juice i vinglass:) skal ikke så mye til vettu;)
Georgine:Ja sant det er godt! Men ble noe helt annet likevell:)