Dagen har flydd avgårde,
tidlig trening var utrolig deilig….. når jeg var ferdig.
(synes det er tungt å trene tidlig på dagen)
Det ble lite baking,
men jeg fikk ryddet og vasket vaskerommet før jeg gikk.Johooooo!!!
(en edderkopp mindre!) (stakkar)
En liten minimiddag før fotballtrening:
Fiskekake med ketchup i lompe.
Så ble det energibar.
Har kjøpt tørkede tranebær,
de var veldig gode.
Skal bruke de i mulsi og energibarer.
Oppskrift:
En neve:
tørkede tranebær
rosiner
peanøtter
solsikkefrø
store havregryn
gresskarkjerner
to rader kokesjokolade mørk
4 ss peanøttsmør
4 ss flytende honning.
+ et egg!
Varmet peanøtsmør og honning.
hakket peanøttene litt og blandet alt. (hakket selvsagt sjokoladen og)
Jeg prøvde først uten egg,
men den gikk i stykker når man spiste den,
veldig smulete altså;) Bruk egg!
Stek 180-200* i 8-10 min.
Gode ble de, og veldig grei å ta med på trening:)
Nå skal jeg gå tur med Bonnie.
Åjada, bare å våkne nå;)
Når jeg kommer tilbake skal jeg lage kyllingkjøttboller og potetstapp.
Kyllingdeigen står på benken og koser seg med:
løk, hvitløk, chili, salt, pepper og cumin. Ja for ikke å glemme fersk basillikum!
Oj da så rosa og søt den ble:)
Og ute var det sol,
best jeg skynder meg før det kommer en ny regnbyge!
Å som jeg gleder meg til de kjøttbollene:)
(okei, det regner faktisk litt i solen når jeg ser nøye etter.)
(ut og grave etter gull da;))
Åh de energibaren såg goda ut! 😀
Fiskekake i lompe? Aldri hørt om før. Hehe.
nam nam, til begge deler.
energibarene så kjempegode ut hvor får du tak i alle ingrediensene?
fantastisk 🙂
Hanne Young:De ble gode:) Tranebærene og gresskarkjernene fant jeg på helsekosten, resten er vanlig butikk;)
Iselin:Verdt et forsøk, tomatsalsa og løk er og godt til:)
Miss0:Ja de ble gode, og superenkle å lage:)
mmm,lurt å lage egne energibars 🙂
De var nydelige de energibarene. Fant omsider alle ingrediensene. Men jeg fikk ristede gresskarkjerner med salt. Vet ikke om det var rett , men deilg ble de mmmmm…
Du er så flink du Kjersti !!! Tusen takk for gode tips og flotte bilder. Og gratulerer med «babyen» skjønn <3 !!!
Randi: Takk for det:) Så kjekt å høre:) Jeg brukte vanlige gresskarkjerner, men da funker det jo med ristede og da, greit å vite:)
Ha en herlig lørdagskveld:)