Granola-bars,
biter fulle av havregryn,
perfekt etter trening, eller som energi-boost.
Jeg stekte dem godt for å få dem mest mulig sprø,
tok med noen på jobben,
men det ble sånn 50/50, noen syntes overhode ikke noe om disse,
(-eg togg og togg og var veldig glad eg bare tok en liten bit!)
andre synes de var grei, -og kanskje litt sunn??
De gikk veldig i biter,
og jeg bruker nå resten til yoghurt,
og DET var skikkelig godt,
men yoghurt naturell holder,
for disse er søte nok fra før.
Søt og god frokost!
Peanutbutter and Honey Granola Bars.
(fra www.simplyrecipes.com )
1 eggehvite
7,5 dl havregryn
1/4 ts kanel
1,25 dl honning
1,25 dl peanøttsmør
1,25 dl honning
113g smør
Pisk eggehviten stiv, bland i honning og pisk videre.
Pisk i peanøttsmør, og ha så i havregryn og dryss over kanel
Bland i smeltet smør, bruk nå slikkepotten/en sleiv til å blande med.
Ha til slutt i rosinene.
Ha deigen i bakepapirkledde former.
(eller en større form)
Og stek på 175* i 25 minutter.
Ta de ut av ovnen, skjær i biter, sett inn igjen .
Senk temperaturen litt og stek 10 min mer,
pass på så de ikke blir brent!!
Spis dem som de er…..
Eller brekk i biter (og de knekker fort!!)
og nyt med yoghurt!!
Havregryn:0)
Men de så veldig gode ut 🙂
de så kjempe gode ut!
Katrine:Takk:0)
Nina Emilie:Takk:0) Jeg likte de godt.