En kyllingsuppe på en fredag blir aldri feil,
et godt alternativ til tacoen som putrer rundt i de norske hjem nå…..
Sunt og veldig, veldig godt!!!
Med en mini halv-grov loff til har du middag som passer de fleste.
Kyllingsuppe.
4 kyllingfilet
130 g bacon
3 ss olje
1 løk
1/2 kinesisk hvitløk
16 minipoteter (små!!)
1/2 søt paprika
1 ss dijon sennep
2 ss tomatpure
1 ts paprikapulver
8 dl hønsekraft. (2 terninger+ vann)
salt, pepper
1 ts sukker
1/2 ts sitron jus
basilikum, fersk
2 ss maizenna utrørt i ca 1/4 dl vann
Stek bacon og kylling som er kuttet i biter i litt olje.
Legg til side, stek i samme panne løk, hvitløk og paprika (hvitløk og paprika i til sist)
Ha alt tilbake i gryten, hell over vann og buljongterninger,
Og potetene som er kuttet i skiver.
La det koke opp, ha i sennep, tomatpure og paprikapulver.
La det koke 15-20 minutter til potetene er skikkelig gjennomkokt.
Rør maizenna ut i vann og ha det i suppen når den koker!! i en tynn stråle,
rør godt, ha i litt og litt.
La koke noen 5-8 minutter til,
smak så til med basilikum, sukker pepper, salt og sitron.
Bak noen miniloff å ha til…
Kommer oppskrift på disse en av dagene…
Og kos deg med en varm, SUNN, kyllingsuppe!!
God fredag!!
nam nam.,
alt det du lager ser så godt ut.. 🙂 God helg
ninamoras:Takk:0) og god helg til deg og:0)
Åhr, den så god ut! *lagrer*
I grunnen ser alt du lager godt ut…
God helg til deg & dine <3
ingerslilleverden.blogg.no:Takk for det:0) God helg til deg og dine og , og til søteste lille valpen:0)