Tipper du rynker på nesen nå og sier,
Laksemuffins…..????
Men tro det eller ei,
det var godt!!
Og de ble luftige og lette!
Med en god smak av kremost og røkelaks!
Laksemuffins.
4 store og en liten muffins av denne oppskriften.
100g hvetemel
1,5 ts bakepulver
2 egg
0,75 dl olivenolje
0,75 dl melk
1/2 ts salt
100 g kremost naturell
100 g røkelaks i biter
1 ss gressløk
Ha gressløken og litt av oljen i en liten panne og la det putre noen minutter.
Ha egg, mel , salt ,bakepulver, olje, melk og gressløkolje i en bolle og pisk godt sammen.
Til du har en klumpfri røre.
Ha så i romstemperert kremost og pisk videre,
Denne får du ikke helt klumpfri, men sånn skal den være.
Ha i den herlige fargerike røkelaksen.
Smør fire store og en liten muffinsform med smør, strø så med hvetemel.
Ha 3/4 røre i formene og stek på 180* i ca 20-25 minutter
Avkjøl litt på rist og server straks!
Det smakte litt som røkelaks og eggerøre…med ost…
Jeg likte det,
Gubben og guttene fikk bakoversveis,
og navnet gjorde nok sitt til at de ble litt forutinntatt.
Gubben syntes det var…..greit….ganske godt.
En gutt syntes det var godt,
og en pirket misfornøyd i den og grøsset….
Tviler på dette blir en slager i Bakkely,
men nå har vi prøvd,
og det synes jeg du og kan gjøre,
kanskje blir dette din families slager??
Og laks er sunt!!
Takk for oppskriften Trude!
Jeg gjorde litt om på den, orginalen har cottage cheese istedenfor kremost,
og det er squash i den.
God middag!
Nå drar jeg på konsert:0)
Wohooooo, Lars Winnerbãck,
du och jag…….og en drøss andre;0)
Happedyhow!
Spennende!!! Fikk lyst til å prøve 😀