Enchiladas på en søndag.

Gutta er kommet hjem fra konfe-leir,
og det ble enchiladas til middag!

Av og til er det lov å ha fredagsmat på en søndag!

Og dette ble riktig lekkert,
enda vi hadde glemt og kjøpe tilbehør,
og måtte bruke de restene vi hadde.
Hele sylteagurker var forresten veldig godt til:0)

Jeg trodde vi var veldig sultne idag,
og laget mat til en hel armè.
Her kunne vi greid oss med halvparten!

2 pk kjøttdeig, 400g
2 pk tortilla, store 6pk
2 gulrøtter
2 små løk
1/2 kinesisk hvitløk
1/2 chili
tacokrydder. (jeg har laget min egen miks)
1 beger creme fraiche
1 glass chunky salsa hot
Revet ost


Stek kjøttdeig, ha på krydder, stek finhakket løk og raspet gulrot sammen med kjøttdeig.
Ha i litt vann og la det stå og putre llitt.

Gulrot og løk er nok ikke standar i enchiladas,
jeg prøvde bare å få litt grønnsaker inn i bildet,
og det smakte kjempegodt!!

Bland et beger creme fraiche med et glass chunky salsa – hot.

Smør saus på lefsene og legg på kjøttdeig.

Rull sammen og legg i form.

Ha over resten av sausen,

Og strø på revet ost.
Her en blanding av Jarlsberg og gul cheddar.
Sett i ovnen på 200* i ca 25-30 minutter
Serveres med salat, eller hva du nå har liggende,
og hele sylteagurker!

God middag!

Hva var din søndagsmiddag?

Stek?
Pizza?
Lapskaus?
Laks??
Lungemos???????

God søndagskveld!

0 kommentarer til «Enchiladas på en søndag.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.