Gutta er kommet hjem fra konfe-leir,
og det ble enchiladas til middag!
Av og til er det lov å ha fredagsmat på en søndag!
Og dette ble riktig lekkert,
enda vi hadde glemt og kjøpe tilbehør,
og måtte bruke de restene vi hadde.
Hele sylteagurker var forresten veldig godt til:0)
Jeg trodde vi var veldig sultne idag,
og laget mat til en hel armè.
Her kunne vi greid oss med halvparten!
2 pk kjøttdeig, 400g
2 pk tortilla, store 6pk
2 gulrøtter
2 små løk
1/2 kinesisk hvitløk
1/2 chili
tacokrydder. (jeg har laget min egen miks)
1 beger creme fraiche
1 glass chunky salsa hot
Revet ost
Stek kjøttdeig, ha på krydder, stek finhakket løk og raspet gulrot sammen med kjøttdeig.
Ha i litt vann og la det stå og putre llitt.
Gulrot og løk er nok ikke standar i enchiladas,
jeg prøvde bare å få litt grønnsaker inn i bildet,
og det smakte kjempegodt!!
Bland et beger creme fraiche med et glass chunky salsa – hot.
Smør saus på lefsene og legg på kjøttdeig.
Rull sammen og legg i form.
Ha over resten av sausen,
Og strø på revet ost.
Her en blanding av Jarlsberg og gul cheddar.
Sett i ovnen på 200* i ca 25-30 minutter
Serveres med salat, eller hva du nå har liggende,
og hele sylteagurker!
God middag!
Hva var din søndagsmiddag?
Stek?
Pizza?
Lapskaus?
Laks??
Lungemos???????
God søndagskveld!
oj så mye godt du disker opp med!
Oooh, det så deilig ut! 😀
Vi har grillet pølser på heia i dag, ble søndagsmiddagen det. 😉
Åhh! Det så godt ut!
Fikk vann i munnen her jeg nå 😉
Åhh. dette så bare kjempegodt ut… Må nok prøve den en dag…
Her disket jeg opp med Oksesmåsteik…
Høres godt ut. Vi har laget gulerot suppe m/ hjemmelaget urtebrød.
Merethe Elin:Mmmm hørtes nydelig ut!
ernajoja:Skikkelig søndagsmiddag:0)
ingerslilleverden.blogg.no:Utegrillete pølser er en søndagsmiddag verdig:0)
Det ble saltkjøtt og kålrabeistappe laget av min husmor-mor 🙂