Marinerte kyllingklubber.

Kyllingklubbene ble endelig stekt,
saftige og møre,
med en god saus til.

Kyllingene som nå hadde kost seg lenge og vel i marinaden,
fikk et lett dryss grillkrydder, litt hvetemel og grilljermel på toppen.

Opp i en form med olje i bunnen og inn i ovnene 200-225* i ca 40-50 minutter.

Sausen er min egen:

Hønsebuljong, tyknet med maizenna.
dijonsennep, søt chilisaus, litt kremost, litt creme fraiche og litt fløte.
paprika, paprikapulver, litt tørket chili og pepper.
Og litt basillikum.
Gøy å prøve noe nytt når det blir så godt:)

Wokede grønnsaker, og søndagsmiddagen var i havn.

En stund etter jeg kom hjem fra fjellturen idag oppdaget jeg dette:

Ha ha, jeg har gått på fjelltur med store røde lapper hengende i nakken.

Nyt restene av søndagskvelden:)

0 kommentarer til «Marinerte kyllingklubber.»

  1. Du måtte vel være sikker på at de som gikk bak deg også så at du hadde Kari Traa, eller hva? Jeg dro på fest en gang med lappen flagrende på min nyinnkjøpte chiffong-bluse, veldig festlig, he he ;)Nei nå ble jeg sulten igjen….du altså… 😉

  2. Hahahaha! Merkelappe-tur, tihhihi. Jeg møtte en halvbrisen student på byen her en kveld med merkelapp fra hm stikkende ut av bak-halsen (det heter vel nakken..)
    Det var litt moro.
    Den sausen hørtes vanvittig god ut, dællarn!
    Ha en knakende bra mandag, i dag kan alt skje!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.