Lørdagens «to do» og historien om kyllingklubbene!

Lørdagen er her og solen varmer inn igjennom vinduet.
På radioen synger Knutsen og Ludvigsen: Hei ny dag!

Og det er det jeg skal gjøre,
ta imot den nye deilige og aldeles ubrukte dagen med åpne armer.

Har dere tenkt så heldig vi er.
Hver dag som kommer er helt fersk,
så fersk at vi burde få sikkel i munnviken bare av lukten av den.

En knitrende ny dag,
som vi kan bruke til hva vi vil.

Idag skal jeg bruke den til:

Heldigvis bruker mine maskiner bensin,
for med de bakkene jeg har ville dette vært døden.

Gubben skal jobbe hele helgen,
og gresset er laaaaaaaaaaaaangt.
Vi har vanligvis hver våre områder vi klipper,
men idag må jeg ta alt.

Men syter jeg, neida (ike enda iallefall)
Skal lure på meg lydboken inni øreklokkene,
og vips blir det en skikkelig spennende gressklipping.

Flere gode ting: jeg får være ute, jeg får kanskje svettet litt. Deilig.

Dage
ns middag:

Marinerte kyllingklubber.

Egentlig skulle jeg nå skrive at de har kost seg i marinaden hele natten.
Jeg tok de nemlig opp av frysen igår ettermiddag.
De sto på kjøkkenbenken og tinte.
Jeg skulle legge de i marinade før jeg gikk til sengs.
Du ser hvor dette ender sant??

Klart jeg glemte de!
Det første jeg så når jeg sto opp idag var de stakkars nakne nuppete kyllingklubbene.
De glodde fornærmet på meg,
tenk å la de ligge der uten dyne!!

Jeg ble helt fortvilet,
bannet litt, og fant deretter frem:

1 boks kokosmelk
4-5-6 ss søt chilisaus
tandorikrydder, cumin, kajennepepper.

Helte dette over de stakkars klubbene og rørte rundt.
Resten av middagen følger senere.
Nå må klubbene få kose seg i fred,
i kjøleskapet!!

Om dere ikke hører fra meg i morgen,
ja da tåler nok ikke kylling å overnatte på kjøkkenbenken,
uten dyne!

0 kommentarer til «Lørdagens «to do» og historien om kyllingklubbene!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.