Hjemmelaget Müsli, med tranebær.

Så enkelt og så godt.
I morgen skal jeg spise min egen mûsli,
med min egen yoghurt… forhåpentligvis,
den står nemlig til «jeesing» nå…

Og du kan jo bruke melk til og…..

Hjemmelaget Mûsli

3 dl havregryn
1 dl solsikkekjerner
1 dl gresskarkjerner
1/2  dl linfrø
1 dl havrekli
1 dl kokos
1/4 ts salt
1 ss cocosa (eller olje)
2 små ss agavesirup (eller sirup)
1,5 dl vann
1 dl rosiner
1 dl tranebær

 
Bland alle de tørre ingrediensene, (utenom rosiner og tranebær) 
 
Varm vannet og ha i cocosa, som da smelter. Bland og i agavesirup.
 
Rør vesken inn i grynene og bland godt.
Ha alt utover en bakeplate med bakepapir.
Sett i ovnen på 180* i tilsammen 30 minutter
 
Gjør klar rosiner og tranebær,
etter 15 minutter ca tar du ut platen og blander grynene,
de ytterste blir godt stekt,
i midten er de ikke ferdig. 

Stek videre ca 5 minutter og bland en gang til,
samtidig som du lar rosiner og tranebær være med de siste 10 minuttene.

Pass på, når bærene starter å blåse seg opp er  de ferdig.
Blir de liggende lenge oppblåst blir de svidd.

Avkjøl på platen, bland litt innimellom

Oppbevar på tett boks,
nytes med yoghurt eller melk :0)


God frokost!!

Kjersti

0 kommentarer til «Hjemmelaget Müsli, med tranebær.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.