Dumle er godt,
og Dumle smeltet inn i en krem……
ÅH!!!
Det var bare nydelig,
og søtt….
Her må du begynne tidlig,
fluffen bør stå over natten i kjøleskap,
eller minst 4 timer.
Oppskriften på Fluffen fant jeg hos
www.cupcakesfluffan.se
Men å bruke den i rullekake kom jeg på helt selv!!
Dumlefluff
180 g dumle biter
3 dl kremfløte
Varm opp fløten til det ryker av den,
den skal IKKE koke.
Skjær dumlen i grove biter, og ha den oppi den varme fløten.
Trekk pannen av varmen/slå av platen og smelt på ettervarmen.
Rør til dumlen løser seg opp.
Sjekk at vispen er helt fri for dumlemasse.
Ha blandingen i en skål,
avkjøl og sett i kjøleskap minst 4 timer, gjerne natten over.
Ha så massen i kjøkkenmaskinen og pisk opp et herlig fluff!
Ha fluffen over en avkjølt rullekake,
Oppskrift på den perfekte rullekaken finner du her
Rull forsiktig sammen og legg den kjølig til den skal spises!
Legg kaken på fat,
og nyt!
Til denne hadde det sikkert passet godt med bringebærsaus til,
for etter to stykker av denne blir du ganske…….mett,
og litt kvalm…..
Men litt frisk bringebærsaus til,
det hadde gjort seg:0)
Nå skal jeg på teater,
Bonnien og jeg.
Ha en fin torsdagskveld!
Åååå, det hørtes og så fantastisk godt ut!! 😀
Åååååååååååå kan ikke du starte conditori her inne? Sånn at jeg kan komme å kjøpe disse gosakene du viser. hehe
Line:Det hadde vært skikkelig koselig det.:0)
ingerslilleverden.blogg.no:Mmmmmmmm;0)
nam! den så sykt god ut !
fin blogg !
ja, det hadde det…….
Karamell i kakeoppskrifter må bare bli godt 😀 Og den rullekaken må jeg bare prøve en dag 🙂
Hjalmfrid:Karamell er herlig:0) God søndag.