Enkel sjokolademoussè.

Her kommer en enkel dessert,
denne fant jeg på :
food.com


Den blir ganske lys,
og nå brukte jeg halvt om halvt med hvit sjokolade og lys kokesjokolade.

Her kommer sjokoladesmaken godt frem,
så bruk en god sjokolade!

Sjokolademoussè

110 g sjokolade
3 ss vann
1 ts vanilje
2,5 dl kremfløte
1-2 ss melis

 
Ha vann og sjokolade i en kjele,
varm forsiktig opp og rør.

 

Ha i vanilje, jeg brukte ekstrakt, men dette velger du selv,
ta det du har.
Rør sammen til en glatt krem, og la det avkjøle litt.

Pisk kremen stiv, men ikke FOR stiv.
Ha i sjokoladen og pisk FORSIKTIG sammen.
Jeg ble litt ivrig og pisket nok LITT for hardt,
men det gikk bra, selv om den var på grensen til å skille seg

Ha moussen i serveringsskåler,
eller i en stor glassskål.
Og la den avkjøle seg litt i kjøleskapet.

Dette var halv porsjon,
og det ble akkurat fire porsjoner!

Veldig godt med ferske bringebær på.
Jeg savner derimot den lysebrune fargen…..
Men smaken var god,
og det er jo det viktigste!

Er du glad i dessert??
Eller er dette en «gammeldags» ting?

0 kommentarer til «Enkel sjokolademoussè.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.