Ripsbær Cupcakes ! Det er sommer!

Nydelige, saftige og litt syrlige ripsbærCupcakes!
Oh Yeah!

Jeg er fremdeles i test på Wilton tipper,
så de blir som de blir,
men de smaker godt;0)

Cupcakes full av syrlig rips,
med en nydelig smørkrem……mmmmmm

Vi dro på besøk til svigermor med Cupcakes,
og hun skuffet ikke,
hun mmmmmmm`et og mmmmmmm`et,
et tegn på at de var gode!!

Oppskriften på cupcaksene fant jeg på
www.matklubben.se

RipsbærCupkakes

2 egg
2 dl sukker
1 dl creme fraiche
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
100 g smør
4 dl hvetemel
3 dl rips

Frosting

125 g smør, romtemperert mykt
1 ts vanilje exstrakt
280 g melis
1 ss melk
1 ss meringue pulver (kan sløyfes)
 
Pisk eggedosis av egg og sukker,
vend i creme fraiche
sikt i hvetemel, bakepulver og vaniljesukker.
 
Fortsatt vender du det forsiktig i med slikkepotten,
ikke SÅ forsiktig da,
det skal jo blande seg godt!
Vend tilslutt i smeltet og avkjølt smør.
 
Ha i rips, og disse vendes FORSIKTIG i.
 
Ha i 12 muffinsformer, ca 3/4 full

Stek på 200* i 15-20 minutter.
Avkjøl på rist.
 
Rør smøret til frostingen mykt,
Sikt i melis og meringue pulver (gjør at den stivner bedre) og ha i vaniljeekstrakt.
(har du ikke ekstrakt ta en 1ts pulver istedenfor)
Visp kraftig med mikser,
ha i melk og visp videre.
God og lang visping gir bra resultat!

Fyll en sprutepose og dekorer.
Det er stor sjanse for at du er flinkere enn meg,
men øvelse gjør mester!!
Og noen av de ble da litt fine….

Og med litt ekstra pynt blir alt så mye bedre!

Rips gir en nydelig sommersmak!

Og disse kan virkelig anbefales!!

Har du rips i din hage??






0 kommentarer til «Ripsbær Cupcakes ! Det er sommer!»

  1. jeg har masse rips i frysern, disse må testes 🙂 Så fine dine ble. når jeg baker cupcakes med bær, pleier nesten alltid bærene å synke mot bunnen, men dine har jo ikke gjort det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.