Det ble «middagen» igår,
sammen med litt laks til guttene ble vi da god og mett!
Jeg rensket reker til den store gullmedalje,
for reker på boks,
nei!!!
Rør sammen ca 5 ts majones, jeg brukte Hellmanns.
og ca 4 ts creme fraiche, 1-2 ts sitronsaft, godt med kvernet salt og pepper,
en liten klype sukker og klippet gressløk + 2 ts Ikea`s tangrogn.
Samt en god neve eller to reker.
Bland det sammen og la stå og trekke litt.
Jeg laget noen nydelige Garlic knots,
De finner du oppskrift på her.
Gubben stekte salma laks til guttene,
med godt krydder, litt hvitløk og gressløk.
Men gutta spiste faktisk reker og.
Og det kan vi like,
de spiser det meste,
og det er jamen godt så mye rart som jeg lager;0)
Nydelige smakfulle garlic knots med skagenrøre.
Eller reker naturell med et dryss av pepper og en god skvis sitron….?
(og litt majones da;0))
En herlig fredags kvelds!
mmm, så godt ut !