Kylling i gåsedunsdyne.

En fantastisk rett jeg fikk servert hos en tidligere noe så spesiell nabo.
Hun inviterte oss på middag,
men vi brukte mesteparten av kvelden til å se bilder og videoer fra hennes eneste barn.
Stakkar, men jøss som hun pratet.
Men denne reten har jeg brukt mange ganger, den er helt fantastisk!

Ta en ildfast form,
hell i ca 1,5 – 2 dl hønsebuljong og et fedd hvitløk. (eller en halv kinesisk hvitløk delt i tre)
Legg over 4-5 kyllingfilèt`er. (ca 1 til hver, men gubben må ofte ha 2!)
Finriv 3-400g lagret ost og bland med et beger creme fraiche.
Bre denne deilige dynen i klatter over de stakkers nakne filèt`ene

Sett i ovn på ca 190-200* i 40-45 min.

Server med ris, soya saus, salat eller brokkoli.

Enjoy!

Kjersti:)

0 kommentarer til «Kylling i gåsedunsdyne.»

  1. Takk for middagstips! I kveld kommer 4 venninner og jeg har laget nettopp dette til dem 😉 Gleder meg 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.