Hjemmelaget kebab! En lørdags suksess!

Det må man kunne si.
 Vi er sprekk mett etter et heftig godt måltid.

Tunnbrödene ble myke og gode,
 kjøttet saftig og godt krydret,
hvitløksrømmen myk og kremet
tomatsausen spicy med sødme….

Gubben og guttene lovpriste maten, dette var saker!

Tunnbröd:

7,5 dl melk
100 g smør
50 g gjær
1 ss sukker
1 ts salt
2 ts bakepulver
ca 16 dl siktet rugmel (jeg brukte 1/3 hvetemel)

Lag varmhevet gjærdeig og hev ca 30 min.
Kjevle ut tynne tynne lefser, prikk dem og stek i stekepanne eller takke.

Legg dem oppå hverandre i et klede, hold dem tildekket.
Dette var en stor oppskrift, halveres gjerne.
Det ble vel 20 brød, og vi klarte såvidt spise 9.(dessuten var det veldig mye kjevling….)
Satser på de holder seg et par dager.

Gubben stekte og krydret flatbiff og kyllingfilet i biter.
Brukte et krydder jeg fant i innvandrerbutikk : Priany + litt grillkrydder, cumin og cajennepepper

Laget hvitløksrømme og tomatsaus.
(blandet en vanlig tomatsaus med hot chili saus)
Litt hvit kebab dressing fra Sverige og salat.

Dette må du bare prøve.!!
 (jeg vet jeg har skrytt hele veien om hvor godt det var,
  men avogtil må man bare få det ut;))

Etter å ha sett litt av en skikkelig dårlig amerikansk film,
velger jeg heller sengen og en god bok.
Karin Fossum, Elskede Poona
Ha en fortsatt fortreffelig lørdagsaften.

Kjersti

0 kommentarer til «Hjemmelaget kebab! En lørdags suksess!»

  1. Yammi! Skjønner godt at du bare må få det ut hvor godt det smakte.. For det ser jo bare sykt fantastisk godt ut.. *får vann i munnen jeg nu på morningen* 🙂
    Flink du!

  2. Wow, dette må prøves! Det så utrolig deilig ut! Tror samboeren hadde satt pris på det måltidet der 🙂 Nydelige bilder, ble sulten bare av å se på dem!
    Takk for fin oppskrift!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.