Søndagsmiddag, sommerskinke med sennepsaus og tilbehør.

Enkelt med ferdig kokt sommerskinke,
og den er god!!

Med en sennepsaus, ganske enkelt dijonsennep rørt ut i olivenolje og litt vann.
(og nå husket jeg der skulle vært pepper i og…litt sent nå kanskje…)

Potetene er ovnsstekt med grillkrydder og cumin, samt olje.

Brokkoli og blomkål er forvellet og gratinert med en hvit saus,
en hvit saus med rikelig kremost i,
og jarlsbergost på toppen.
Gratinert i ovnen, 200* ca 20 minutter.

Skinken skar jeg i skiver og varmet litt i folie sammen med det andre siste 10 minuttene i ovnen.
Enkelt og smaksrikt søndagsmåltid:0)




0 kommentarer til «Søndagsmiddag, sommerskinke med sennepsaus og tilbehør.»

  1. Åh, der fikk jeg ide til en søndagsmiddag det ikke blir grilling 🙂
    SV: Ja det er greit å bo så nære grensen. Nå når veien har blitt så bra bruker vi under halvannen time over. Kjøpte egentlig ikke så mye spennende. Hadde brukt så mye av dagen til annen shopping, så da vi kom til den stappfulle matbutikken var mannen klar for å reise hjem. Dere får ta en svipptur over hvis dere skal på Norway Cup i år. Fra Oslo/Ekeberg tar det jo bare 1 time og 15 min. Kanskje ikke så lett å få med seg frosne og ferskvarer, men er jo mye annet man kan hamstre. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.