Lemon Cupcakes with cream cheese Frosting

Eller Sitronmuffins med kremostsmørkrem.
Du må inrømme at det tok seg litt bedre ut i engelsk??

Engelsk eller norsk,
Denne ble riktig frisk og god….

Oppskriften fant jeg hos
www.mybakingaddiction.com

Den er gjort om til norsk,
og forminsket til 12 cupcakes.

Sitron Cupcakes

3 dl mel
1 ts bakepulver
1/4 ts salt
1,5 dl kulturmelk
2 eggehviter
1,5 dl sukker
skall av 1 sitron
50 g smør
1/2 ts vaniljeekstrakt (eller pulver om du ikke har)

Frosting.

100g kremost, philadelphia
50 g mykt smør
1 ts vaniljekekstrakt 
ca 450 g melis
saften av 1/2 sitron
(juster melismengden etter tykkelsen på frostingen)


Rasp av kun det gule på sitronen, og rør/gni det inn i sukkeret.
Ha så mykt smør i og rør dette godt sammen til det blir hvitt og porøst.
Ha i vaniljeekstrakten og rør den inn.

Bland alt det tørre, og visp sammen eggehviter og kulturmelk i en bolle.
Ha i 1/3 av melblandingen, rør, halvparten av melkeblandingen, rør,
1/3 av melblandingen, rør, resten av melkeblandingen, rør,
og til sist resten av melblandingen. Vær forsiktig, ikke full fart på maskinen!

Du har nå en småtjukk kremet deig, som du skjeer i smurte muffinsformer.
Sett muffinsformene i et brett, eller bruk stive muffinsformer,
(pensle/spray de med litt smør/fett)

Stekes på 180* 18-22 minutter.

La de avkjøle på rist og lag så frosting.
Rør ost og smør mykt ,
Ha i melis og kjør det godt sammen i maskinen,
ha så i juice og vanilje og la maskinen kjøre det skikkelig godt,
til du får en skikkelig luftig og flott frosting.
Juster med melis.

Ha i krempose og pynt!

Akkurat sånn som du vil!

Friske og gode!

Og en lekker munnfull….
Mmmmmmm…..

Kos!!
  



0 kommentarer til «Lemon Cupcakes with cream cheese Frosting»

  1. Å herlig! 😀 Takk for oppskrift og steg for steg bilder! 🙂
    Og ja, du har nok rett; merkelig hvor mye kulere det plutselig høres ut på engelsk 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.