Hjemmelaget knekkebrød med ny vri..

En sunn kveldssnacks??

En ny hjemmelaget snack til vinglasset??

En imponerende apertif på neste middag??

Løsningen kom Trude på jobben på,
når hun manglet sol på hyttetur…
og godt var det,
for oss andre,
som nå kan kopiere hennes gode fantasi!!

Knekkebrødene kan vi vel alle etterhvert,
og den beste oppskriften jeg har prøvd finner du her.

Det geniale var at Trude strødde rosmarin og fingersalt på knekkebrødet!!

Jeg hadde ikke rosmarin, men brukte istedenfor tørket timian.
Og resultatet var fantastisk godt!!
Dette skal jeg absolutt servere på neste fest,
et godt alternativ til den greasye chipsen….

Som du ser har jeg testet med ost,
ridderost, grillet paprika og honning….
Mmmmmm, fantastisk det og!!

Men disse var enormt gode som de var,
og pålegg er unødvendig….
men det var jo  godt da…..:0)

Nå blir det imidlertid lapper til kvelds,
surmelkslapper med syltetøy og rømme….
til guttene da,
jeg klarer med godt med knekkebrød jeg….
(og litt is kanskje…)

Kan dette være et alternativ til chipsen for deg??


0 kommentarer til «Hjemmelaget knekkebrød med ny vri..»

  1. Åh guri meg. de bildene var så gode at jeg nesten lukta knekkebrød i nesa mi.. Så herlig. Ja, om mine nybakte boller aka grove rundstykker blir bra denne gangen også, så kanskje jeg våger meg på kunsten med å bake knekkebrød. Man skal jo alltid prøve noe nytt, godt for hjernen og hjertet det.
    Helgen var fin, avsluttet med 5 årsdag, trampoline og søsters herlige chilli-gryte i dag. Lille piraten min var så sliten at hun sovna 2 min etter vi satte henne i bilsetet på vei hjem.
    Tusen takk for bildeskryt, da det ble jammen meg fint det bilde. Det er tatt på manndomsprøve-turen min i Guatemala i 2002. Snodig tur!
    Ha en herlig avslutning på søndagen og en knasende mandagsmorgen med knekkis og spretne guttebarn som løøøøøøøøper til skolen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.