Dagens middag, pai med røkelaks og kylling mangochutneykarri.

Det ble sen middag,
fotballkamp først,
og litt mat til slutt
lli
Nye pai kreasjoner, mini pai med røkelaks og mellompai med karrymango kylling.

Lag vanlig paideig,

100 g smør
2,5 dl mel, blanding hvetemel, sammalt hvete grov/fin
1-2 ss kaldt vann.

Trykk ut i paiformer og la avkjøle i kjøleskap.
Forstek og fyll!
(forstek ca 10 min på 200*)

pisk sammen 2 egg og  ca 1,5 dl creme fraiche
med salt og sitrondill krydder.

Fyll de forstekte små paiskallene  med røkelaks i biter og vellagret ost.

Hell over eggestanden.

(Det ble litt mye fyll til de 8 små sandkakeformene jeg hadde,
Jeg brukte resten til kyllingen, tilsatte 1 egg og 1/2 dl creme fraiche
+ to store ts mangochutney.)
Stek kylling filet med salt og ca 1-2 ts karri

Stek såvid gjenomstekt.

ha kyllingen i paiskaller, og ha over  egg blandet med creme fraiche,
2 ts mango chutney og litt salt.

Ha på ost og hell resten av eggestanden over.

Stek alt i ovnen 200* ca 10 minutter for de små paiskall.
20-25 min for mellomstort paiskall

Nydelig godt begge deler!

Vi har kost oss!!

God fredag!!


.


Én kommentar til «Dagens middag, pai med røkelaks og kylling mangochutneykarri.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.