Det ble sen middag,
fotballkamp først,
og litt mat til slutt
lli
Nye pai kreasjoner, mini pai med røkelaks og mellompai med karrymango kylling.
Lag vanlig paideig,
100 g smør
2,5 dl mel, blanding hvetemel, sammalt hvete grov/fin
1-2 ss kaldt vann.
Trykk ut i paiformer og la avkjøle i kjøleskap.
Forstek og fyll!
(forstek ca 10 min på 200*)
pisk sammen 2 egg og ca 1,5 dl creme fraiche
med salt og sitrondill krydder.
Fyll de forstekte små paiskallene med røkelaks i biter og vellagret ost.
Hell over eggestanden.
(Det ble litt mye fyll til de 8 små sandkakeformene jeg hadde,
Jeg brukte resten til kyllingen, tilsatte 1 egg og 1/2 dl creme fraiche
+ to store ts mangochutney.)
Stek kylling filet med salt og ca 1-2 ts karri
Stek såvid gjenomstekt.
ha kyllingen i paiskaller, og ha over egg blandet med creme fraiche,
2 ts mango chutney og litt salt.
Ha på ost og hell resten av eggestanden over.
Stek alt i ovnen 200* ca 10 minutter for de små paiskall.
20-25 min for mellomstort paiskall
Nydelig godt begge deler!
Vi har kost oss!!
God fredag!!
.
Den med kylling fikk jeg veldig lyst på!! mmm!!!