Dagens middag, helstekt kylling.

Vi flesket til med helstekt kylling,
og masse tilbehør,
herlig på en fridag som dette,
og mesteparten av maten sto i ovnen samtidig!!

Helstekt kylling,
ovnsstekte poteter,
ovnsstekte gulrøtter med cumin,
asparges,
og maiskolber….
Og litt rømmedressing!

Kyllingen marinerte jeg,
 
Med kjøpemarinade fra Santa Maria,
denne masserte jeg ømt inn i kyllingen igjennom posen,
sånn at hele kyllingen ble godt innsvøpet i marinaden….
ah, den elsket det!!
 
Jeg binder lårene sammen og steker den i ovnen ca 45-50 minutter på 180*
Med litt olje i bunnen av formen.
Jeg penslet den og med resten av chorizosausen fra tomatsalaten som Jamie lærte meg,
oppskrift her,
det ga en herlig smak og duft!!
Innimellom tok jeg kyllingen ut og øste over olje og saus fra pannen.

 
Oh lala,
vi ble mett og glad!!

Har du spist no godt idag du da??





Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.