Her kommer mitt desidert beste grilltips, det startet vel egentlig i Sogndal på sognefjordcup. Min gode venninne Mary hadde nemlig med balsamico balsam på hytten. Den spiste vi på foccacia brød! Men gud så god!
Denne kjøpte jeg i Sverige. Kjøpte og en annen type med bringebær. Så i tillegg til den flasken jeg har fra før hjemme skal jeg få satt til livs endel balsamico…. Men det er jo godt til så mye…
Så: ukens grilltips.
Det var bare en ide som kom til meg i sulten tilstand. Hadde nemlig kjøpt en myk firkant av et mozzarella stykke. (de har så masse goe og ikke minst store stykker med ost i Sverige!)
Vi grillet nakkekotteletter, noen godt krydrete.
Når de var nesten klar la vi på biter av mozzarella ost, små tykke skiver. Litt lokk på grillen (ikke nødvendig) så den ble myk, saftig og kremet i kantene…
Opp på tallerken, ringle over godt med balsamico og på med smakfulle gule tomater……
Need I say more?
Det var smaskens!!!
Balsamico, tomat og mozzarella er jo en klar vinner, og det passer perfekt sammen med grillmat.
Dette var bare en ny variant.
Som jeg anbefaler dere å prøve:)
Til dette spiste vi (svenske:)) ny poteter, creme de cafè ferdig saus (ferie er ferie) salat og rødløk.
Smaklig måltid!
mmm, så veldig godt ut!