Meksikansk suppe. Kanongod oppskrift!

Denne meksikanske suppen er skikkelig god. Minner om tacosuppe, men dropp pulveret, blir så mye bedre uten.
 Nå har jeg satt suppen på kok, der skal den få stå og putre leeeenge. I dette skoddefylte regnværet som herjer over Bergen passer det godt med en hot suppe, tacochips og creme fraiche:)

Til 4 pers:

500-600 g kjøttdeig
1 bx hakket tomat
1 bx mais
2-3 stenger selleri
1-2 løk
1-2 terning kjøttbuljong
1 tørket chili (1 barneskje chili pulver)
1 ts spisskummin
1-1,5 l vann

(Vær litt tøff og varier med det du har i skapet. I dag bruker jeg ferske tomater og paprika)

Stek kjøttdeig m salt og pepper. Ha alt i en stor gryte og la det putre i 1-3 timer
(koker det for mye så skum av!)
Smak til!
Server med nacoschips og creme fraiche.
En deilig temperert rødvin passer godt til.

(Ja, jeg måtte skumme av;))
Da er det bare å vente til duften brer seg i huset. Idag skal vi være litt smågal og ha hvitløksbrød til;)

Noen andre som lager god onsdagsmat??

0 kommentarer til «Meksikansk suppe. Kanongod oppskrift!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.