Her kommer en lure lasagne,
lurt når en plutselig ikke har lasagneplater igjen,
når Gubben har fått kremost!
(takk Wenche)
Og når en bare MÅ lage noe,
fordi hodet blir fullt av idèer om en alternativ lasagne!
Du trenger:
ca 300 g kjøttdeig
hurtig makaroni
1 dl melk
1 dl fløte
1 pk kremost, 125g
4 ss tomatsaus
litt fersk basilikum
lagret ost.
Varm opp fløte og melk, ha i kremost til den smelter,
krydre med salt og pepper og smak til.
Stek kjøttdeig med krydder, jeg brukte Santa Maria Pasta Rosso idag.
Litt hvitløk og chili hadde jeg i og.
Bland den med tomatsausen.
Kremosten er smeltet og du har en passe tykk saus.
Begynn med kjøttdeig, pasta,ostesaus, pasta, kjøttdeig ostesaus
Ha på litt basilikum og fortsett til du har ca 3 lag med pasta.
Ha over rikelig med lagret ost,
og sett i ovene på 200* i ca 30 minutter.
Vips, en alternativ lasagne,
som var veeeeeldig god!!
Bare spør Gubben!!
Kurset er ferdig,
Bonnie har vært flink,
Selv om det har vært et sipa regnvær idag,
har vi hatt en kjekk dag,
og lært masse!!
Nå gjennstår det bare at jeg holder treningen oppe!!
Sliten og mett,
Inntar jeg nå sofaen!!
Goooood søndag!!
Åhr, det så knall godt ut!
Den må testes ut en dag. Takk! 😀
Hundekurs er moro, og viktig for hunden.
Jeg liker spesielt godt å trene på kontaken, kjempe givende. <3
Vi drev dresur i mange år med den eldste av vår. Kom til klasse to, da hadde ikke hundeklubben mer å tilby.. Hun var en av de beste. Gikk noen konkurranser, men ikke så lett når det er blandingshund.. Hun gjorde det ofte bedre enn de andre, men falt ned pga de andre var renraset schæfere. Grr...
God påske til deg & dine.
Du klarer alltid å trylle fram noe godt uansett utgangspunkt du. Lurer på hva du hadde klart å lage ut i fra innholdet i kjøleskapet vårt, hi-hi. Ha en fin uke! 🙂
ingerslilleverden.blogg.no:Så urettferdig at de drar ned pga renraset da, ferdighetene burde jo talt mest!! Gøy med kurs ja, og kontakt er absolutt viktig!!
Ha en herlig påske dere og!!
Dette så jo knallgodt ut! Må nok prøve denne varianten med kremost. 😀
Vi stod også plutselig uten pastaplater på lørdag etter at butikkene hadde stengt… Vi brukte «skruepasta» (barnas uttrykk…), Fusilli, og lagde resten av lasagnen som vanlig. Det var godt det også. 🙂