Hello Hello i lørdagskvelden!
Her kommer dages middag,
og Hallo!!
Den var God!!
Ovnsbakte poteter,
asparges med skinke,
kylling med chili, ingefær og hvitløk, i en fløtesaus….
Du gjør så her:
Til fire personer skjærer du ca 4-5 store poteter i båter,
legger dem i en pose, heller over noen ss olivenolje,
og strør på krydder etter ønske.
Jeg brukte, salt, cumin, chili explosion, pizzakrydder og hvitløk og urter, fraSanta Maria
Rist posen.
Og hell den i langpannen, i oven på 200* ca 40 minutter,
Rull stranda skinke rund aspargesen (kutt av nederste biten)
Og sett i ovene ca 15 min 225*
Hakk ca 2 ts fersk ingefær
en halv hvitløk, og en tørket chili.
Skjær kyllingen i biter.
Stek kyllingen raskt, ha i hvitløk, ingefær og chili, + salt.
Ha så i ca 2 dl fløte (event kokosmelk) 3 ss søt chili, 3 ss soyasaus og ca 2 ss sitron.
La koke til kyllingen er gjennomkokt. Ha i litt sukkerkulør for farge.
Aspargesen er ferdig.
Legg i brokkoli og legg på lokk.
La den bli såvidt kokt.
Legg potetene i severingsskål og sever!!!
Smakte nydelig sammen.
Men nå er jeg trøtt!
Må samle krefter til i morgen og kursets siste dag!!
Ha en nydelig lørdagskveld!!
YUM sier jeg bare :)))