Endelig ble det grytekjøtt på oss,
etter flere søndager med ergrelse over at vi glemte ta opp kjøttet!
Og til denne lekre søndagsmiddagen trenger du:
en klump hjortekjøtt
5 dl vann
2 store ss seterrømme
1 ss maizenna utrørt i vann
salt, pepper og soyasaus til smaksetter, sukkerkulør for farge.
1 løk
1 gulrot
1 liten stilkselleri
Skjær kjøttet i terninger og brun det raskt, i TO omganger i en jerngryte.
Ha det tilbake i gryten og tilsett ca 5 dl vann.
La det koke en time eller to, til det er mørt.
Skjær grønnsakene i biter og fres de i litt olje i en panne.
Tilsett grønnsakene i gryten, la de koke til de er mør og jevne så gryten med maizenna utrørt i vann.
Ha i rømmen.
Smak til med salt/pepper, spyasaus, og ha i litt sukkerkulør.
Serveres med ris, brokkoli og tyttebær!
Nå har Bonnie fått seg en god runde,
vi gikk i Jordalen,
noe som viste seg å være helt feil valg!!
Der hadde de nemlig spredd møkk,
og vi kom oss såvidt igjennom uten gassmaske!!
Puh!!
Nå drar jeg på møte med filmfolka i byn.
(jada, jeg vet det ikke akkurat er norsk spillefilm jeg skal på…)
så da får dere ha en nyyydelig mandagskveld!!
Åh, nam! Skulle ønske jeg kjente noen jegere som kunne skyte litt mat til meg…
Det så herlig ut! :))
Det så utrolig godt ut!:D
SV: Tusen takk for det:)
Jepp, det er noe av det beste man kan få servert syntes jeg!:)