Middagen idag: kylling i grove pita!

Jepp, brød idag igjen.
Det è han der Majoren vettu,
han blinker så sjarmerende til meg,
og jeg faller som myk sjokolademousse….

Så idag har jeg laget pita, grove,
det er jo torsdag!

Grønt og vårlig til middag idag!

Grove pitabrød:

(6 stk)

2,5 dl lunkent vann
25g gjær
1 ss olje
1,5 dl havremel
1 dl sammalt hvete fin.
1 ts salt
1/2 ts sukker
ca 4,5 dl hvetemel

  
Ha alt i bakebollen og la majoren shake på hoftene!
La deigen heve godt opp.
  
Imens marinerer vi kyllingen litt, litt hvitløksolje, paprika, kajennepepper, og chicken steak krydder (santa maria)
Samt litt sweet chili. bland det godt, bruk gjerne hendene, ditt beste redskap!
La det stå så lenge du har tid, stek det så fort i pannen, og etterstek i ovnen, i en ildfast form.
 
Jeg laget en guacamole vi hadde  til,Steinen ligger i for å bevare fargen.
Sammen med hvitløksrømme, salat og løk utgjorde den tilbehøret.

 
Trill gode boller av deigen, kjevle de til en rund/oval flate,
stek de kjapt i ovnen. 250* i 5-7 minutter

De skal blåse seg opp som denne.
(og nei, ikke alle mine gjorde det….men nesten…)

Det ble en god middag!

Og er det grovt så er det grovt!

God torsdag,
hilsen fra hun med den tykke halsen….
Håper den er bedre i morgen…..
Ellers har jeg hatt en flott dag,
og det håper jeg du og har hatt:0)


0 kommentarer til «Middagen idag: kylling i grove pita!»

  1. Åhr, det så knallgodt ut! Ble kjøttkaker her i dag, min favoritt!
    Men nå ble jeg jaggu sulten igjen… Heheh!
    Ha en fin kveld videre, elendig til å kommentere for tiden, beklger, men tiden har gått i ett. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.