Baconpai, couscoustomatsalat og marinert mozarella.

Det ble altså dagens middag. Svigermor kom på besøk, vi plukket jordbær til dessert og koste oss sammen.
 Svigermor er av det "rett frem" slaget, så vi hadde ikke pratet mye før hun tørt konstaterte:- Du har jo den samme pissegule fargen på håret som eg har du! 🙂
Så nå er det frem med sitroner og ut for å "sole håret" (det vil si, da må det bli litt mer sol her!!)

Middagen gikk ned på høykant, en ny baconpai jeg ikke har prøvd før og en couscoussalat som faktisk gubben og kunne spise (litt) av!!
Og det er ikke verst, han har nemlig hengt seg opp i en gammel  hekkeløper: Jim Svenøy. Gubben likte han ikke og Jim Svenøy ELSKET couscous. Så kombinasjonen hekkeløperen og selve konsistensen på couscousen har gjort at gubben har nektet å spise det. men når vi nå hadde besøk så måtte han jo smake, og det gikk ned!

Guttene og kameraten de hadde på besøk likte det og:)
3dl couscous og 3 dl vann (følg pakningen)
1løk og en halv hvitløk freses på pannen. bland i 3 hakkede tomater, hakket oregano og persille, salt, pepper og 1/2 dl chili saus. Bland sammen med lunken couscous. Smak til! Enkelt sant?

Pai fyllt med, bacon, paprika, løk, hvitløk, ost og eggestand!

Litt marinert mozarella og måltidet var komplett.

Vi var mett og fornøyd hele gjengen.
Nå er ungene på rommet, gubben er sovnet på sofaen og svigermor ser "vil du bli millioner" (om hun liker å se på det eller bare ser siden det sto på og gubben sover og jeg sitter her vites ikke)
Men nå skal jeg være sosial igjen.

0 kommentarer til «Baconpai, couscoustomatsalat og marinert mozarella.»

  1. Nam nam…..kan jeg flytte bort til deg eller???? hehe. du serverer jo «gormee» (aner ikke hvordan det skrives) hver eneste dag. Ukedag som helg……du er dyktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.