Hm…… var på lang tur med Bonnie,
men det setter jo bare tankene i gang…..
så da ble det pai,
utav rester jeg hadde i kjøleskapet.
Også noen rundstykker til guttene
Siden jeg hadde litt liten tid laget jeg butterdeigbunn,
Frosne plater tiner på no time!
Og så er butterdeig godt da….. på en torsdag!!
Kjevlet ut butterdeigen, kledde en form,
la i folie og oppå det erter for å holde formen på bunnen.
Den var selvsagt prikket med gaffel og!
Dette var hva jeg fant i kjøleskapet.
Løk, paprika, selleri, hvitløk, chili, basillikum skinke og konjakkpølse.
Alt dette freser jeg lett i litt olje for å få frem smakene.
Eggestand av 3 egg og melk/fløte
Ost, blanding av morfars brennevinsost og jarlsberg.
Legg ost og fyll i formen, hell over pisket eggestand.
Stek paien videre, ca 180-200* i 30 minutter.
Nam!!
Og hallo!! Brownies igjen ifra igår…
OG vaniljekrem…….
Dette var ikke feil altså!!
Oh himmel.
Nå er jeg mett!
Ha en fortsatt nydelig torsdag….og i morgen er det…….???
Ser ut som om at det ble en perfekt torsdag for deg med masse herlig mat. 😉
Kos deg med kvelden din for det skal jeg. ;o)
Freeeedag!! (i morgen altså ;). Åh, brownies a’gitt. Det er det jeg sier, du er lavkarboens største trussel (og det er et kompliment, he he ). I kveld ble det varme bær med cottagecheese og fløte, ikke dumt det heller. Og nå er det natta, sees i morgen 🙂
Fredag – jippiiii! Du, jeg skjønte ikke helt det der med de ertene…? Tar du de vekk igjen?
Lilleputten’s foto::0) I will!
anettesbokboble:Hørtes friskt og godt ut. Må visst lese meg litt opp på lavkarbo, mye fløte og andre herligheter…:0)