To typer lasagne på en mandag!

Vi feirer Gubbens tilbakekomst,
(han har bare vært på Geilo altså…)

Men alt kan feires!!
Og idag feirer vi med hjemmelaget lasagne!

Jeg lager først tomatsaus, 
oppskriften på den finner du her:

Og en litt tykk hvit saus,
(mel,smør melk)
Som jeg tilsetter et beger kremost!

Da er det bare å sette igang,
to varianter idag,
en med skinke og en med kjøttdeig.

Steker kjøttdeig og blander saus i.
Skjærer opp skinke og blander saus + mais i.
 
Legg tomatfyll i bunnen,
pastaplater oppå,
tomatsaus oppå der igjen,
og så ostesaus
 
Videre, pastaplater, tomatsaus, ostesaus…

Tre lag pastaplater pleier å være greit.

Strø ost på toppen,
stek lasagnen i ca 30 minutter, 200*


Nytes med hvitløksbrød og salat.

Nå skal jeg på sofa,
gikk tur med Bonnie,
og følte som om jeg dro på en sekk poteter ekstra,
bein og kropp tung og trøtt,
så her må det lades!!

Nyt mandagen!

0 kommentarer til «To typer lasagne på en mandag!»

  1. Ha en riktig fin mandags kveld.. 😉 Lasagnene dine så himla god ut å sette tenna i.. 😉

  2. Øøøh, kan en lite kjøkkenkyndig spørre hva slags kremost? Philadelphia? Sånn bare i tilfelle jeg skulle finne på å prøve dette her (altså droppe Toro…). 🙂

  3. Consuming:Ja! Det må du gjøre! Den er absolutt verdt å prøve!! I dag brukte jeg et beger Tine kremost 125g, men bruk gjerne philladelphia, men kanskje litt mye med hel pakke. Smak og kjenne etter.(husk salt) Litt dårlige forklaringer igår, var så trøtt, så ble hurtig blogging;0)Stek altså kjøttdeig og bland i Tomatsausen, hvis du ikke velger skinke. Guttene mine gikk for kjøttdeigen;0) Lykke til:0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.