Stekt laks med ovnsstekte poteter, brokkolipurè og «marinert» ananas

Dagens middag,
sent men godt!!

Fisk idag,
stekt laks er guttenes favoritt blant fisk

Stekt laks med sitronpepper, ovnsstekte poteter, brokkolipurè og marinert ananas.

Laksen ble stekt i pannen,
etter at skinnet ble flekket av,
en enkel affære som du gjør selv.

Potetene ble puttet i pose og behørig krydret
     
Rist godt med olivenolje og hell de på bakepapir, stek på 200* ca 20 minutter (kjenn m gaffel)

Kok så brokkoli:
  
I ca 4-5 minutter, hell av kokevannet (spar litt) og ha på en klatt smør, salt og pepper,
samt en skvett melk.
  
Ta frem stavmikseren (Ja, jeg har fått ny:0)) og mos i vei.
Blir den for tykk, spe med litt mer melk/fløte eller litt av kokevannet.


Laksen er stekt akkurat igjennom.

Ananasen er et tips jeg fikk i går, fra Steph http://fairiesandpixies.blogg.no/
bland like deler salt, brunt sukker, chili, og dypp ananas i.
Jeg tok litt mindre chili og smurte noen biter ned i blandingen.
Det smakte spesiellt,
men ga mersmak,
og smakte faktisk veldig godt til stekt laks:0)

Vi koste oss,
og nå vasker jeg klær….
men kanskje jeg fortjener en liten sjokoladebit etter å ha hengt opp klær??
En rad eller to av den kjøleskapskalde firkløveren…..

Ha en sukkersøt aften:0)

0 kommentarer til «Stekt laks med ovnsstekte poteter, brokkolipurè og «marinert» ananas»

  1. Supert at du prøvde ananasen! Litt spesielt i begynnelsen men jammen leker det med smaksløkene! 😉 Prøv tørket chiliflak og knus oppi event 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.