En ny variant av ovnsstekt kylling,
den kyllingen i gåsedunsdyne som jeg har laget så mange ganger før,
men i ny «innpakning»
med bacon…..
og strimlet kylling…..
Du trenger:
4 kylling filèt
ca 1 1/2 – 2 dl vann
1 hønsebuljong terning
1/2 kinesisk hvitløk
ca 200g stekt bacon
1 beger creme fraiche
ca 300 g revet lagret ost (lagret jarlsberg)
Stek bacon i terninger Skjær kylling i strimler rør ut buljongterning og ha i hvitløk i formen
Legg kylling pg bacon i formen Rasp osten fint Bland ost og creme fraiche
Legg blandingen over kylling og baconet,
og sett den inn i forvarmet ovn,
200*
Hvor den skal steke ca 30-40 minutter.
Serveres med ris,
og vanligvis brokkoli,
jeg brukte imidlertid søt spisspaprika idag,
det smakte veldig godt til:0)
En lykkens fredag med innertier på maten,
hele familiens favoritt:0)
Prøv den du og!
Og god fredag!
Ser godt ut!Nam!
Ser du er hobbykokk! er du medlem av hobbykokkelauget? det skal være innledende konkurranse under Gladmat i år. Dette er et initiativ tatt av Arve Serigstad som også har skrevet boken » Veien til kvinnens hjerte går gjennom magen»
Leif:Nei det er jeg ikke, skal sjekke det opp:0) Men er dette i Oslo kanskje..?
Dette så utrolig godt ut! Kanskje det blir middagen i kveld? 🙂
Anneerkul:Kan anbefales;0) Takk, og god lørdag.
Kyllingen, skal den stekes noe først?
Anonym: Hei. Nei den behøver ikke stekes. 🙂