Kylling og bacon i myk harmoni….

En ny variant av ovnsstekt kylling,
den kyllingen i gåsedunsdyne som jeg har laget så mange ganger før,
men i ny «innpakning»
med bacon…..
og strimlet kylling…..

Du trenger:

4 kylling filèt
ca 1 1/2 – 2 dl vann
1 hønsebuljong terning
1/2 kinesisk hvitløk
ca 200g stekt bacon
1 beger creme fraiche
ca 300 g revet lagret ost (lagret jarlsberg)

    
Stek bacon i terninger             Skjær kylling i strimler              rør ut buljongterning og ha i hvitløk i formen

    
Legg kylling pg bacon i formen   Rasp osten fint                  Bland ost og creme fraiche


Legg blandingen over kylling og baconet,
og sett den inn i forvarmet ovn,
200*
Hvor den skal steke ca 30-40 minutter.

Serveres med ris,
og vanligvis brokkoli,
jeg brukte imidlertid søt spisspaprika idag,
det smakte veldig godt til:0)

En lykkens fredag med innertier på maten,
hele familiens favoritt:0)

Prøv den du og!
Og god fredag!

0 kommentarer til «Kylling og bacon i myk harmoni….»

  1. Ser du er hobbykokk! er du medlem av hobbykokkelauget? det skal være innledende konkurranse under Gladmat i år. Dette er et initiativ tatt av Arve Serigstad som også har skrevet boken » Veien til kvinnens hjerte går gjennom magen»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.