Old El Paso Chrispy Fish kit, Test!

Fikk tilsendt denne for testing,
og det ble dagens middag!

En spennende variant til den etterhvert så dagligdagse tacoen.
Og et litt sunnere alternativ enn kjøttdeigen.

Utførelsen var enkel, skar laks i biter,
(etter å ha flådd av skinnet, en UTROLIG enkel jobb,
som du sparer penger på,
for ikke snakke om den mestringsfølelsen det gir,
når skinnet bare glir silkemykt av…)

Bitene skulle vendes i et pisket egg,
og rulles i en chrispy sesoning.
(tja, et godt ord på norsk?? krispig krydderblanding??)
Dette ble gubbens jobb,
det ble såklart litt syt over at det var grisete,
(og han griste på kjøkkenbenken og…)

Opp på platen og inn i ovnen, 10 min.
Easy peasy!
Laget litt salat, blandet krydderpose med creme fraiche,

(står rømme bakpå og creme fraiche utenpå……)
Den ble forøvrig vannvittig god!!
Varmet tortilla lefsene og vips! Middag!

Full enighet fra hele familien,
dette var kjempegodt!!

Og dette kan vi gjerne spise igjen!!

Men hvorfor har ingen vært i kjøleskapet og kastet delfiakaken fra julen??
For den smakte jo like godt!!
Det vil si,
før jeg trykket innpå to svære biter,
for nå er jeg kvalm!!
Dårlig gjort altså!

Hvis du liker testing av nye produkter,
sjekk ut consuming-engasjert forbruker
masse tester av ny mat!
Gå inn her 

Jeg har trent,
det var deilig!
Nå blir det litt tv kanskje??
Og frusterte fruer…
Jepp jepp, sofa, gjør deg klar,
det kommer en kvalm kjerring full i delfiafett og sjokolade,
du får bare håpe hon ikkje spyr!!

Ha en ren og pen aften!

0 kommentarer til «Old El Paso Chrispy Fish kit, Test!»

  1. Hei
    Så spennende, tror vi må teste denne en gang altså – og tusen takk for at linket til meg! 🙂
    Synes forresten du har fått så flotte bilder i dete siste, ser at du har nytt kamera. Moro sant? Jeg synes nesten en helt ny, liten verden åpnet seg da min klære kjøpte «ordentlig» kamera. Hurra for speilrefleks. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.