Kylling og bacon curry pai.

Nå har vi trent,
og spist en test pai.
Den ble godkjent!
Veldig godkjent!

Pai bunn:
2,5 dl blandet hvetemel/sammalt hvete fin
100g smør (en blanding smør/marg idag)
et par ts kaldt vann.

Bruk K kroken og kjør i vei (kutt smør i firkanter)

Trykk den ut i en paiform og la den avkjøle i kjøleskapet ca halvtime.
Imens lager du fyllet.

2 kylling filet i terninger,
ca 50-100 g bacon i terninger.
1 løk
hot curry, ca 1-2 ts
salt og pepper

Stek alt og ha på curry så det får steke med.
det blir en nydelig gul farge, og dufter himmelsk.

miks sammen eggestand:

3 egg
2 dl fløtemelk (blanding eller husholdningsfløte)
litt salt (smak på fyllet og vurder deretter)
ca 3-4 dl revet god ost

Forstek pai  skallet, etter at du har prikket det med gaffel,
200* i ca 15 minutter

Hell fyll i skall, strø over ost og hell over eggestand.

Stekes på 200* nederste rille i ca 30 minutter.

Fantastisk!

Jøss for en matdag!

Jeg har idag laget:

hurtig foccaciabrød
brownies iskake
osteiskake
marengser
cupcakes
bacon/kylling pai

Og tilsist skulle Stian ha kake med på skolen,
så nå har jeg bakt brownieskake.
Og innimellom dette har jeg faktisk trent!!

Hei hvor det går og god onsdagskveld!

0 kommentarer til «Kylling og bacon curry pai.»

  1. Åhr…. Du lager alltid så mye godt…
    Til fredag ska jeg prøve meg på cupcakes,,, Det kan jo bli spennende… Men det må bli bra, skal nemlig ha dem med i selskap…
    Vær forberedt på selvskryt med andre ord. Hehehe! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.