Så en oppskrift på svenske matklubben, stek kyllingfilet os ha dem så i marinade og l ligge til neste dag. Hørtes rart ut
i mine øre, skal vi ikke alltid marinere først da?Men det er verdt et forsøk. Filetene er nå forstekt, etterstekt og lagt i marinade. Det blir spennende å se om smaken setter seg og ikke minst om de blir saftig og god i morgen. Kanskje til å ha på et stykke brød??
Kyllingen er stekt og lagt i dobbel pose.
Her koser de seg i marinade av olje, balsamico, honning,hakket fersk oregano, salt og pepper.
Se så deilig det ser ut!
Det luktet helt fantastisk godt og.
Mmmmmm, gleder meg til å prøve i morgen:)
Spennende, da blir trolig ikke marinaden brent på kjøttet, som det ofte gjør ellers. Har hørt at hvis man griller bør man ikke pensle marinaden på før slutten av steketiden.
Gymsokkbaby:Ja det kan nok stemme det kan bli brent, men å marinere et par timer på forhånd så det trekker inn i kjøttet og så kanskje tørke av kjøttet før grilling kan jo og virke. Jeg har ikke smakt på kjøttet enda, litt tidlig:)