Hjortekjøttboller i heimelaga toamtsaus,
med spaghetti
Og dette var virkelig fra bunnen av altså,
for først måtte jeg male hjortekjøttet
Skar de i passe strimler,
og puttet de i kverna,
det var faktisk veldig gøy:0)
Dette var den groveste hullskiven (jeg har bare 2)
Men det gikk veldig fint,
blandet inn litt vanlig kjøttdeig,
da hjortekjøtt er veldig magert.
Krydret godt med forskjellig krydder, og masse hvitløk!
Litt ferdig brødsmuler, et egg og litt små havregryn bløtet i melk.
Stekte store deilige boller,
som fikk koke ferdig i en hjemmelaget tomatsaus.
(den har jeg laget så mange ganger, tar ikke med oppskrift)
Mmmmm, det ble skikkelig godt!!
(og for deg som sitter og grynter: ingen grønnsaker!!!
ja så finnes de i sausen: gulrot,løk,tomat,selleri…….sådetså!)
Og dessert ble det og:
Hjemmelaget Oreokjeks og Please yoghurtis m/sjokolade
Mmmmmm, mett nå!
Ha en koselig søndagskveld!