Rester av julekakene blir Cupcakes!

Jepp, for deg som fremdeles har rester igjen,
(sånn som jeg)
Så kan de nå bli noen deilige krydrete muffins.

Brukte basis på Bergensk brødkake,
og til en liten posjon brukte jeg:

1/2 halv kopp kakesmuler (en kopp er 2,5 dl)
1kopp kulturmelk
1kopp hvetemel
3/4 kopp sukker
50g smør smeltet
1 toppet ts natron
1/2 ts bakepulver
1/2 ts kanel
1/2 ts stjerneanis

La kakesmulene ligge i surmelken og suge godt til seg,

gjerne i flere timer om du har tid.
bland resten i deigen og la mixeren gå

Ha i muffinsformer og stek de på 200′ i ca 20 minutter.

Mmmmmm, litt melisglasur, med enten vanilje eller rom essens i,
og voila, saftige og gode kryddermuffins.

0 kommentarer til «Rester av julekakene blir Cupcakes!»

  1. Så smart! Det var en idé jeg over hodet ikke har tenkt på før. 😀
    Riktignok spises alle julekakene her i huset innen nyttårskonserten er over, men det kan jo tenkes at jeg må bake triple posjoner neste år, og da har jeg denne oppskriften din som hjelp til eventuelle rester. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.