Skituren var deilig og kjøttet er stekt,
vel stekt….
Men vinter og sne ble det,
med hund og akebrett på slep!
Så fikk vi gjort både det og det andre,
Men jamen merker jeg at jeg er blitt eldre,
for oj så pysete jeg er blitt i akebakken!!
Makan!!
Kjøttet ble svidd i pannen og lagt i gryte før vi gikk,
i 80* sto det i ovnen i 7 timer!!
Meeeeen, det gikk ikke helt etter planen…..
ble nok litt for lenge,
så saften for ut, og kjøttet ble så mørt at vi såvidt fikk skjært det opp!
Det ble godt, men litt tørt, snufs!!
En god brun saus laget av steke sjyen hjalp godt,
samt en grønnsaksstuing, gratinert med ost.
Den ble veldig god,
saus laget på melk og kremost,
og god edamerost på toppen.
Så søndagsmiddag ble det,
om enn ikke så perfekt som jeg hadde tenkt,
men gir jeg opp langsteking??
Langtifra,
dette skal forskes videre på.
Brukte f.eks ikke steketermometer….
Vi prøver igjen,
og det smakte jo godt sammen!
Tilbehør er viktig!
Nå blir det Bonnie tur,
og så smeller vi til med en siste kose kveld,
politiskolen og popcorn!!
Vi nyter juleferien til siste stund!
Har du startet det sunne livet allerede,
eller er du og i julemodus enda??
Vi har også vært på skitur i dag, kjempe hyggelig! Og litt vondt i baken.. 😉
Merker man blir reddere ja! Hehe, står jo bare ås kjelver i nedover bakkene. ;)….
Kos dere masse i kveld! Det skal vi også. 😉
ingerslilleverden.blogg.no:Hi hi, ja vittig det der, jeg bremset som en gal på akebrettet;0) Ha en koselig kveld.
Kanskje du hadde for høy grad på ovnen? Kanskje 50 grader i 7 timer hadde vært bedre? Bare en tanke. Jeg elsker kjøtt som er kokt lenge, mørt, saftig og herlig 😀
Gunn Berit:Ja vi snakket litt om at det kanskje var for høy temp. Og kanskje ikke helt riktig stykke kjøtt. Men vi prøver igjen. Takk for tipset:0)
Hvor var du på ski?
Line:På Gullbotn:0) Veldig fint å gå der.