Restemat blir «bestemat»

Det ble rester,
på en måte…

Restene fra 1 dags tapaskjøttboller,
ble til kjøttboller i spaghetti,
med salat og rømmedressing.

Dette var restene,
men siden det var litt lite,
laget jeg litt ekstra.
Og sausen lager du enkelt av disse få ingrediensene:

Dette kapper du opp,
freser litt og tilsetter tomatene og en liten dæsj vann.
La det koke en stund, og bruk så stavmikseren!

Så har du denne deilige sausen,
som både gubber og gutter elsker!!

Kjøtbollene idag ble litt spesielle,
bløtet siste ridderostechilihvitløksbollen i melk,
og blandet i kjøttdeigen,
sammen med egg og krydder.

Det ble noen saftige gode boller,
stekte de kjapt og lot de koke seg godt inn i sausen

Yummi!!

Vi er mett,
og nå er det familiefilm,
en gammel slager idag og,
Norbit, med Eddie Murphy.

Ha en koselig kveld dere og!!

0 kommentarer til «Restemat blir «bestemat»»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.