Grytebrød og rundstykketest!

Den sensuelle deigen min gikk rett i gryta,
og resultatet ble et saftig,
sprøtt og smaksrikt brød.

Men jeg kunne nok tenkt med det enda høyere og luftigere,
litt vanskelig når en kleiser deigen ned i glovarm gryte….

Iallefall fremdeles en morsom måte og lage brød på,
skal sette en eltefri deig en av dage og.

(deigen i varm gryte)

Jeg fikk tips om noen hurtig rundstykker igår,
og måtte bare prøve meg litt frem,
brukte:
ca 1,75 dl lunket vann
5 ml gjær,
noen dråper rosmarinolje,
1/2 ts salt
1 dl små havregryn
hvetemel til en såvidt seig deig,

Den helte jeg i en stor muffinsform plate, det ble 5 stk.
Stekte de med en gang i ca 20 minutter,
og resultatet:

Smaken var god,
men litt mindre havregryn neste gang,
vanskelig å få de skikkelig stekt,
litt vel saftige inni, men gode:0)

Synd jeg er stapp mett etter suppen fremdeles,
flott at det er jul og jeg kan rolig la det skli ned litt sjokolade…
for deter det alltid plass til;0)

Ha en fortsatt søt og god dag! 

0 kommentarer til «Grytebrød og rundstykketest!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.