Og hva skal kaken hete??

Her kommer Gubbens bursdagskake,
en helt ny kake,
som ikke har sett dagens lys før,
iallefall ikke som jeg vet om.

Dette er en blanding mellom osteiskake og daimiskake.
Som ble til i mitt hode på tur i skogen med Bonnie idag.

Lag marengs av:

3 eggehviter
1 dråpe bringebæreddik (el. annen lys eddik)
2 dl sukker.
Pisk hvitene stiv, ha i litt og litt sukker og pisk til den er helt stiv og glinsende.

Ha den i en 24 form, eller bre den på papir så den passer i for etterpå.
Sett i ovn 150* senk temp til 125* og stek i nesten 2 timer.

3 eggeplommer
2 dl sukker
175g philadelphia ost (event 200g, jeg hadde brukt litt..)
3 dl kremfløte
En dobbel daim
7 dumle

Pisk eggedosis av sukker og plommer,
bland i osten,
pisk kremfløten stiv for seg.

Hakk sjokoladene
Bland alt sammen.

Hell alt over marengsen,
som da er inni en 24 form, (jeg brukte bakepapir i bunnen)
Sett den i frysen, og la den stå minst 4-5 timer.
Ta den gjerne ut litt før den skal serveres.

Den ble faktisk veldig god,
sjokoladen og karemellen ga crispy og seig motstand,
marengsen det samme,
og den fløyelsmyke ostekremen……mmmmmmm

Så da er spørsmålet!
Hva skal kaken hete???

Gubbens fristelse?
Dumledaimosteklokken?
Påskekaken i juleskrud??

Noen som har forslag??
Da blir jeg glad:0)

0 kommentarer til «Og hva skal kaken hete??»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.