Vår alternative julemiddag er over,
Det ble tapas,
en fin avkobling til julematen,
på en dag hvor vi er alene hjemme og koser oss,
koser oss med å lage mat!!
Bakte myke rundstykker med hvitløk, chili og ridderost.
Noen med spekeskinke i.
Dadler (er jo julemat det!!)
med en hvitløksbit og bacon rundt.
Hjemmelaget toamtsaus med kjøttboller i
Gubbens scampi
Og krotakaker med philladelphia ost, konjakk pølse og basillikum
Det ble en slags Italiensk jul,
litt inspirert av Tuva som feirer jul i Italia,
med, jøss, var det 10 retters middag idag….
Eneste jeg savner er vel den hjemmelagete Tiramisuen som italienerne kan best!
Men vi koste oss,
både store og små!
Å stå samme på kjøkkenet og lage mat,
med et lite glass vin,
er jo ganske meg.
Og å nyte smakene sammen etterpå….
Mmmmm.
Veldig gøy å dikte sammen ting selv,
som rundstykkene, og krotakakene,
som egentlig skulle hatt spekeskinke i seg,
men så var det tomt,
og jeg måtte tenke alternativ,
som konjakkpølse!
Og så ble det kanon godt!!
Nå blir det film,
guttene fikk alle politiskolen filmene til jul,
så her blir det nostalgi på høyt plan!!
Vi starter med nr 1,
det var vel den beste,
håper jeg….
Ha en smaksrik og nostalgisk 1 juledagskveld du og!
Nydelig! Lekkert!
Hehe, kos dere med filmkveld, hørtes artig ut!
De rundstykkene så knallgode ut. 🙂
Fantastisk lekkert! I dag har vi spist erketradisjonell ribbe og den var fabelaktig god. Nå er vi helt stinne men har allikevel litt plass til sjokolade, mmm 🙂
anettesbokboble:Merkelig at vi alltid har plass til litt sjokolade;0) Hørtes deilig ut, vi skal ha ribbe i morgen:0)
ingerslilleverden.blogg.no:Takk, og politiskolen var faktisk morsom, enda:0)
Georgine:Takk, veldig mette nå;0)
Så godt det ser ut 😀