Enchiladas på en tirsdag!

Det ble godt!  En litt sunnere versjon med kylling filet, sopp, paprika og løk inni.  Og med grønnsaker og dip til forrett ble det et komplett middagsmåltid.
Start med å steke bacon, deretter kylling i biter, sopp løk og paprika neste og samle alt i en gryte etterhvert. Litt hvitløk sammen med løken. Ha i ca en halv pakke taco krydder el. lignende. (jeg brukte taco med koriander og basillikum) Ha over ca 1 dl fløte og1 dl tacosaus. la putre ca 10 min.
Smelt philladelphia ost (ca en halv) ca 1 dl melk og en dl tacosaus. I oppskriften står det cheddardip, skulle kjøpe cheddar ost og smelte men ingen av alternativene fantes på rema, dårlig! Da ble det osten som allerede fantes i kjøleskap.
 Smør ildfast form og legg fyll i tortilla lefser. Legg de tett i form og hell saus over + revet ost. Gratiner i ca 10-15 min ca 225*

En god forrett som fikk ben å gå på, Dip med blanding av rømme og yoghurt, hvitløk og krydder.

Nesten litt for godt på en tirsdag??:) Men m m m! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.