Det ble godt! En litt sunnere versjon med kylling filet, sopp, paprika og løk inni. Og med grønnsaker og dip til forrett ble det et komplett middagsmåltid.
Start med å steke bacon, deretter kylling i biter, sopp løk og paprika neste og samle alt i en gryte etterhvert. Litt hvitløk sammen med løken. Ha i ca en halv pakke taco krydder el. lignende. (jeg brukte taco med koriander og basillikum) Ha over ca 1 dl fløte og1 dl tacosaus. la putre ca 10 min.
Smelt philladelphia ost (ca en halv) ca 1 dl melk og en dl tacosaus. I oppskriften står det cheddardip, skulle kjøpe cheddar ost og smelte men ingen av alternativene fantes på rema, dårlig! Da ble det osten som allerede fantes i kjøleskap.
Smør ildfast form og legg fyll i tortilla lefser. Legg de tett i form og hell saus over + revet ost. Gratiner i ca 10-15 min ca 225*
En god forrett som fikk ben å gå på, Dip med blanding av rømme og yoghurt, hvitløk og krydder.
Nesten litt for godt på en tirsdag??:) Men m m m!