Hjemmelaget KebabGyros med myke tynnbrød!

Hohoho, for en herlig middagskvelds,
Og idag ble det KebabGyros!

Med hjemmebakte tynnbrød.
Oppskrift?
7 1/2 dl melk
100g margarin
50 g gjær
1 ss sukker
1 ts salt
2 ts bakepulver
16 dl siktet rugmel.
Smelt smør og varm melk og smør til fingervarmt,
bland i gjær, ha i resten og arbeid deigen godt.

La den heve i ca 30 min,  del i 24 biter,
kjevle bitene tynt ut, helst med rutet kjevle,
prikkes med gaffel og stekes på varm tørr panne eller takke.
ca 2 min på hver side.
Legg de på bakeduk oppå hverandre med klede på toppen så de holder seg myke.
Denne oppskriften er stor, halver den til en familie på 4!

Og idag var jeg heldig!!
Jeg kjevlet og Andreas stekte!!
Han kunne tilogmed steke og leke litt med en utålmodig Bonnie samtidig!!
Det lettet utrolig på et ellers så stressende arbeid.
Tror jeg skal få han med når vi skal lage lefser og!!!

Lag yoghurt dressing:

Yoghurt naturell, majones, hvitløk, salt og litt basillikum.
(ca 2/3 yoghurt, 1/3 majones)
Mariner kyllingkjøtt

Stek. Jeg brukte kjøtdeig og,
Vi mixet litt av hvert. Kinakål, løk, mais og tomat, og Voilà:

Du har en KebabGyros.

Nå blir det håndball,
ha en herlig kvled!

0 kommentarer til «Hjemmelaget KebabGyros med myke tynnbrød!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.