Honningmarinerte saftige kyllingvinger.

Her kommer noen fantastisk gode kyllingvinger,
og dette var noe annet enn å kjøpe ferdig stekte…
Stek dem selv! Så enkelt, og  SÅ mye bedre.

Med en honningmarinade ble smaken heftig god,
og vingene ble Sååååååå møre!!

Grei snack på en lørdagskveld,
siden vi hadde vært hos Mary og spist hennes fantastiske Gulasj tidligere på dagen.
(vi var altså ikke så sultne…)

Marinade til kyllingvinger.

3 ss honning, flytende, mild
2 ss soyasaus
1,5 ss grillkrydder
4 dæsj tabasco
1/2-1  ss dijon sennep
1,5 ss eddik, hvitvin/eple/bringebær

Til ca 30 kyllingvinger. Rå, ferske/tint.
+olje, salt og pepper


Bland ingrediensene til marinaden sammen, sett den til side.

Legg vingene i en form, gni dem inn med olje, salt og pepper.
Sett dem inn i varm ovn, 250* i 10 minutter

Ta de ut, og pensle på marinaden.
Først på ene siden, så på andre siden

Til alle er godt dekket.
Stek videre i ca 15 minutter til de er gjennomstekt og slipper benet.
Ta de gjerne ut en gang og pensle marinade over den igjen (den som ligger i formen)

La Gubben steke noen scampi med chili o g hvitløk

Og du har et perfekt lite måltid sammen med litt urtebrød.
Og de kyllingvingene ble gode!!

Mmmmmmm.

0 kommentarer til «Honningmarinerte saftige kyllingvinger.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.