Her kommer noen fantastisk gode kyllingvinger,
og dette var noe annet enn å kjøpe ferdig stekte…
Stek dem selv! Så enkelt, og SÅ mye bedre.
Med en honningmarinade ble smaken heftig god,
og vingene ble Sååååååå møre!!
Grei snack på en lørdagskveld,
siden vi hadde vært hos Mary og spist hennes fantastiske Gulasj tidligere på dagen.
(vi var altså ikke så sultne…)
Marinade til kyllingvinger.
3 ss honning, flytende, mild
2 ss soyasaus
1,5 ss grillkrydder
4 dæsj tabasco
1/2-1 ss dijon sennep
1,5 ss eddik, hvitvin/eple/bringebær
Til ca 30 kyllingvinger. Rå, ferske/tint.
+olje, salt og pepper
Bland ingrediensene til marinaden sammen, sett den til side.
Legg vingene i en form, gni dem inn med olje, salt og pepper.
Sett dem inn i varm ovn, 250* i 10 minutter
Ta de ut, og pensle på marinaden.
Først på ene siden, så på andre siden
Til alle er godt dekket.
Stek videre i ca 15 minutter til de er gjennomstekt og slipper benet.
Ta de gjerne ut en gang og pensle marinade over den igjen (den som ligger i formen)
La Gubben steke noen scampi med chili o g hvitløk
Og du har et perfekt lite måltid sammen med litt urtebrød.
Og de kyllingvingene ble gode!!
Mmmmmmm.
Ser du ligger veldig høyt oppe på topp-lista i Bergen 🙂 Utrolig bra jobbet, jeg skal fortsette å følge med 🙂