Høstlunsj med poteter, gulrøtter, bacon og tyttebær. Nam!

Her kommer en enkel liten lunsj-rett,
enda en måte å bruke tyttebærene på!

Nydelige smaker,
hva med en liten høstlig lunsj?

Du trenger

5 gulrøtter
5 poteter
1 løk
2 egg
salt/pepper/timian

bacon

rørte tyttebær


Rasp gutrøtter og poteter,
jeg raspet på fin-raspen,
det ble mye vann fra potetene, så tror jeg vil anbefale å bruke grov-raspen.
(den vanlige)
Finhakk løken og ha alt i en bolle. 

Bland godt!

Lag kaker med sleiven og stek i margarin, eller som her, i baconfettet.
Kakene må stekes litt og skal bli sprø.
Mine ble ikke helt sprø,
litt liten tid og for fint raspet er nok grunnen,
men dette skal jeg lage igjen,
enkelt og sunt!!
(utenom alt stekefettet da….)


Server med stekt bacon og rørte tyttebær!

Fantastisk gode smaker!!

Prøv!

Nuh må jeg ile på jobb,
med møte på jobb og kake hos min far,
blir det en travel dag:0)

Men travel med gøye ting,
gleder meg til kake……

0 kommentarer til «Høstlunsj med poteter, gulrøtter, bacon og tyttebær. Nam!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.