Det er mandag,
og siden laks nå er blitt en høydare her i huset,
prøvde vi oss på en ny rett som jeg hørte om på jobben.
(takk Birgitte:0))
Dette er laks med creme fraiche og fiskekrydder.
SÅ enkelt og SÅ godt!!
4 laksestykker
ca 1 boks creme fraiche
en bit purre
salt pepper
fiskekrydder
ris og brokkoli
Legg skinnfri laks i ildfast form,
saltet og pepret, og i en smurt form.
Strø over hakke purreløk
Legg så creme fraiche over laksen i klatter,
og strø på rikelig med fiskekrydder,
jeg brukte santa Maria sitt.
Sett i forvarmet ovn, 180* og stek i ca 25 minutter.
Server med ris og brokkoli.
Enkelt??
Og godt!!!
God middag!!
hei,
Min datter kom hjem til jul i dag. Serverte denne, måtte ha noe raskt og lettlaget. Jeg ble overasket over at noe så enkelt kunne være Så Godt.
Mvh
Lillian
Lillian: Så bra dere likte den:) Og denne må jeg ha igjen snart, hadde faktisk glemt den. Lurt i en travel førjulstid:)
Var helt greit dette her. Men synes kanskje Creme Fraichen er litt i det meste laget.
Trond Gøran @trondgoran): Kan bli litt kraftig, vi er vel litt godt vant vi…;)
En «gjenganger» her hjemme hos oss.
Super-enkel og super-go!
Anonym: Så bra! Og takk for at du minnet meg på den igjen, for nå er det en stund siden vi hadde den her hjemme! Utrolig enkel og god ja 🙂