En liten seifilèt kan bli den lekreste «junk» middag….

Ja for hvem hadde trodd dette når jeg sa jeg skulle ha seifilèt til middag,
seifilèt,
da ser man for seg poteter, gulrot og stekt seibiff med løk….
Greit nok det,
men hva med å sprite opp den gamle filèen litt…..

Jada,
det var ikke så spennende,
seien ble til fiskepinner,
potetene ble til store pommesfritter,
gulroten ble ovnsstekt til det ugjennkjennelige,
og i tillegg hadde vi stekt sopp til,
Litt fra butikken og litt fra skogen!!

Nydelig kantarell!

Potetene forkokte jeg litt,
og ristet de i pannen før jeg helte de i form og stekte de i ovnen,
og hvorfor gjorde jeg det??
Jo for de sa det på radioresepsjonen,
da skulle de bli skikkelig gode.
Og det ble de forsåvidt,
men hvorfor man skulle riste de i pannen,
nei det vet jeg ikke….

Men en herlig torsdagsmiddag på oss idag,
nå venter kveldsmaten,
og desserten,
som står til avkjøling i kjøleskapet!!
Matvrak!!

Da går jeg ut og leter opp sommerens siste bringebær,
for de skal jeg bruke i desserten.

God middag:0)

0 kommentarer til «En liten seifilèt kan bli den lekreste «junk» middag….»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.