Dette er et kjempegodt alternativ til salsa på glass,
enkel å lage,
og smaker mye bedre.
Dessuten er denne salsaen sunn,
kun et par dråper olje til steking,
resten er bare…..godt og sunt!!
Jeg bruker denne til taco,
og av og til,
så dropper jeg kjøttdeigen,
tar masse salsa på,
rømme og salat.
Faktisk et kjempegodt vegetarisk alternativ!
Hjemmelaget salsa
1/2 rød paprika
1/2 grønn paprika
1/2 gul paprika
1/2 stor løk
1/2 kinesisk hvitløk
1 liten selleristang
1 liten tørket chili (eller fersk)
1 tomat (kan sløyfes)
1 boks hakket tomat
1 ts cumin
1 ts salt
1/2 ts mexikansk chilipulver
Hakk alt i biter,
fres alt untatt tomat i litt olje,
ikke la det bli brunt,
ha på tomater og la det koke så lenge du har tid.
(Alt fra 30 minutter til 2 timer, kortere tid går og fint)
Husk å smake til før du serverer,
chili-smaken kan forandre seg på vegen:0)
Bruk den gjerne varm til taco,
etterpå kan den oppbevares tildekket i kjøleskap,
hvor lenge??
Vet ikke,
men vi kan jo se om den er like fin neste uke,
hvis den holder så lenge da,
pleier bli oppspist…..
Smakelig måltid!
Har du noen gode sunne taco alternativer??
Det så kjempe fint ut:)
Jeg elsker taco, så tusen takk for den oppskriften! =D
Nam 🙂
det såg godt ut!:)
kommenter gjerne tilbake!
NAM
Oj, ser herlig ut. Jeg er happy så lenge jeg får rømme og avokado på og da er jo fett og kaloriinnholdet allerede tilhimmels:)
Brødrt ble en baseballbat, men sikkert godt alikevel. Sjokoladen ble noe snodig, da jeg ikke har brukt den type søtning før, men som du sier; øvelse gjør mester!
Ha en herlig kveld med gubbe, gutter og Bonnien!
Mmm, så fristende ut altså, trur det må bli tex mex på oss snart, selv om jeg antagelig kjøper ferdig salsa…
Sv: Snitter ruler, og ang alder så er ikke jeg så lang unna deg altså 🙂
Jeg lagde den til middag nå, sammen med den kebabmarinaden til kylling. Det smakte nydelig! Samboeren skrøt det til himmels. Takk for deg og dine fine oppskrifter. <3
Hylja:Så bra:) *glad*
Denne har blitt vår klare tacofavoritt. Lager den hver fredag 😉 Takk for at du deler oppskrift
Hege: Så bra:) *glad*
hvor lenge koker du salsaen? Tror nok jeg må prøve denne 😉
Jeanette: Den kan kokes ganske lenge, men 30 minutter skulle rekke 🙂 Skal føre det på i oppskriften:)
Mmmmmmm, det ser fargerikt og godt ut. Og , ikke minst er det sunnere enn det du får kjøpt på glass. Her er det lite «E – er»….. Det er fort gjort å glemme å stikke innom deg nå, men jeg husker på det innimellom! Savner jo dine humoristiske sprell og gode oppskrifter! 🙂
karidansen: Ja det er fort å glemme, det har jeg selv merket med de som bytter plattform 🙂 Jepp, vi klarer oss godt uten E-stoffer 😀