Idag har jeg møtt mannen bak alle de tusener på tusener av middags måltider i Ekeberghallen.
En usedvanlig hyggelig mann (fra Åsane…)
Som gjerne slo av en prat med en matblogger som meg.
Vi pratet om hvilke matretter som passet en sånn turnering, hvilke grønnsaker ungdommen spiser mest av,
Og vi var skjønt enig om at fersk mat kontra frosset «plasttubbe» mat gir en mye bedre smaksopplevelse!
Maten idag,
Det gikk gjetord om et «sykt» godt sosekjøtt,
Men på grunn av våre sene kamper var alt sosekjøttet forsvunnet som dugg for solen når vi kom inn til sen middag.
Da ble det torsk i hollandaise saus med potet og gulrot.
Her må jeg innrømme at kokt fisk ikke er min favoritt,
(etter å ha vokst opp med kokt fisk til middag flere ganger i uken….)
Det hjalp godt med en utseendemessig blank og gullgul hollandaise saus til,
Men det var litt lite smak.
Her måtte jeg bruke salt og pepper,
Så terningen idag landet på en 3,
Et pluss for en innbydende saus,
Og hvem vet hva sosekjøttet hadde fått??
For det ble sagt å være en høydare!
Jeg gleder meg alt til i morgen,
Og kjenner at det er en herlig avveksling å la andre bestemme hva jeg skal spise til middag!
Sånne uken kunne vi nok likt å ha flere av i året!
Nå er det på høy tid å si god natt,
Og som Vanlig ligger jeg her og gleder meg til frokost!!
(må bare prøve å ikke tenke for mye på det,
Blir jo så inni hampen sulten!!!)
God natt:0)